Adresa:

Spinčićeva 1, 21000 Split

HOK 2021 – Objava kongresa

Veliko nam je zadovoljstvo i čast objaviti da je prijava za 14. HRVATSKI ONKOLOŠKI KONGRES otvorena.

Želja nam je po četrnaesti put okupiti stručnjake svih specijalnosti koji rade u multidisciplinarnim timovima ovog važnog i velikog dijela medicinske i javnozdravstvene djelatnosti.

Kongres će se organizirati u Poreču, hotel Valamar Isabella 4*, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera, preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, kongres će se organizirati u skladu s aktivnim mjerama, a to uključuje hibridni ili u potpunosti virtualni kongres.

Želja nam je po četrnaesti put okupiti stručnjake svih specijalnosti koji rade u multidisciplinarnim timovima ovog važnog i velikog dijela medicinske i javnozdravstvene djelatnosti, te usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji nastaviti s educiranjem i širenjem znanja.

Uvjereni smo da će i ovaj kongres biti smotra hrvatske onkologije, pozornica za izmjenu znanja i informacija, osigurati nešto bolje sutra našim bolesnicima.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju na 14. Hrvatskom onkološkom kongresu, najvećoj smotri hrvatske onkologije!Veselimo se susretu.

Prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak

predsjednik HOD HLZ i predsjednik Organizacijskog odbora kongresa